HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR


Bayramda ATA’ya koştuk.Bayramda ATA’ya koştuk.
İstanbul Müzik Festivali 'Kökler' temasıyla müze, park, kilise ve Kapalıçarşı'daİstanbul Müzik Festivali 'Kökler' temasıyla müze, park, kilise ve Kapalıçarşı'da
Trakya Üniversitesi Doğa Tarihi Müzesi öğrencilere derslik de oluyor.Trakya Üniversitesi Doğa Tarihi Müzesi öğrencilere derslik de oluyor.
Bizans dönemine ait sikkeler Müze Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.Bizans dönemine ait sikkeler Müze Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.
Büyükkılıç: "Dünyada örneği olmayan kayadan oymadan müzemiz için 25 bin eser gelecek"Büyükkılıç: "Dünyada örneği olmayan kayadan oymadan müzemiz için 25 bin eser gelecek"
Türkiye'de en çok ziyaret edilen müze ve ören yerleri.Türkiye'de en çok ziyaret edilen müze ve ören yerleri.
Osmanlı’ya sığınan Macar prensinin müzesine ziyarette bulunup dans ettiler.Osmanlı’ya sığınan Macar prensinin müzesine ziyarette bulunup dans ettiler.
Meksika Ulusal Dünya Kültürleri Müzesi bünyesinde “Türkiye Salonu” açıldıMeksika Ulusal Dünya Kültürleri Müzesi bünyesinde “Türkiye Salonu” açıldı
Müze değil, 'deniz ürünleri mezarlığı'Müze değil, 'deniz ürünleri mezarlığı'
Hollanda'da İsrail protestosu: Soykırım müzesi açılışına katılan İsrail Cumhurbaşkanı'na tepkiHollanda'da İsrail protestosu: Soykırım müzesi açılışına katılan İsrail Cumhurbaşkanı'na tepki
İmparatorluk Savaş Müzesi'ne Uçak Düştü!İmparatorluk Savaş Müzesi'ne Uçak Düştü!
Metropolitan Müzesi’nde Filistin eylemiMetropolitan Müzesi’nde Filistin eylemi
Metropolitan Müzesi’nde Filistin eylemiMetropolitan Müzesi’nde Filistin eylemi
GÜNDEM

logo

   E-posta: bilgi(@)muzehaber.com
Tüm hakları Müze Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr