HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR


Türk sanatçının ‘Atölye Evi’ne icra kararıTürk sanatçının ‘Atölye Evi’ne icra kararı
Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi İstiklal Caddesi’nde ziyarete açıldı.Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi İstiklal Caddesi’nde ziyarete açıldı.
Afyonkarahisar'da tarihi hamam müze oldu.Afyonkarahisar'da tarihi hamam müze oldu.
Türkiye’nin ilk ’Müze Belediye’si Kepez’de açıldıTürkiye’nin ilk ’Müze Belediye’si Kepez’de açıldı
İstanbul Müzik Festivali 'Kökler' temasıyla müze, park, kilise ve Kapalıçarşı'daİstanbul Müzik Festivali 'Kökler' temasıyla müze, park, kilise ve Kapalıçarşı'da
Antalya Mevlevihane Müzesi ziyaretçilerini geçmişe götürüyor.Antalya Mevlevihane Müzesi ziyaretçilerini geçmişe götürüyor.
Kocaeli Haber- Yeşilçam’ın jönü Kandıra tarihini bu müzede topladı.Kocaeli Haber- Yeşilçam’ın jönü Kandıra tarihini bu müzede topladı.
Rize Denizcilik Müzesi ziyarete açıldı.Rize Denizcilik Müzesi ziyarete açıldı.
Kitabe ve mezar taşları Antalya Etnografya Müzesi'nin bahçesinde sergileniyor.Kitabe ve mezar taşları Antalya Etnografya Müzesi'nin bahçesinde sergileniyor.
Trakya Üniversitesi Doğa Tarihi Müzesi öğrencilere derslik de oluyor.Trakya Üniversitesi Doğa Tarihi Müzesi öğrencilere derslik de oluyor.
Bizans dönemine ait sikkeler Müze Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.Bizans dönemine ait sikkeler Müze Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.
Büyükkılıç: "Dünyada örneği olmayan kayadan oymadan müzemiz için 25 bin eser gelecek"Büyükkılıç: "Dünyada örneği olmayan kayadan oymadan müzemiz için 25 bin eser gelecek"
Türkiye'de en çok ziyaret edilen müze ve ören yerleri.Türkiye'de en çok ziyaret edilen müze ve ören yerleri.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültepe Müzesi Projesi'nde Sona Yaklaşıyor.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültepe Müzesi Projesi'nde Sona Yaklaşıyor.
Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor.Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor.
KÜLTÜR
DAHA FAZLA KÜLTÜR HABERİ

logo

   E-posta: bilgi(@)muzehaber.com
Tüm hakları Müze Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr