HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR


TGC Basın Müzesi'nde Gazeteci Kitapları Sergisi açıldı

27.03.2024 10:50
TGC Basın Müzesi'nde Gazeteci Kitapları Sergisi açıldı
TGC Basın Müzesi'nde Gazeteci Kitapları Sergisi açıldı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Basın Müzesi'nde Kütüphane Haftası nedeniyle Sedat Simavi'den, Nail Güreli'ye, Orhan Erinç'ten Turgay Olcayto'ya, Uğur Mumcu'dan, Altan Öymen'e kadar çok sayıda gazetecinin kitapları yer aldığı bir sergisi açıldı. Sergi, 5 Nisan'a kadar ziyaret edilebilir.

5 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek sergide kitapları yer alan bazı gazetecilerin isimleri ise şöyle:

Sedat Simavi, Burhan Felek, Cevat Fehmi Başkut, Nezih Demirkent, Necmi Tanyolaç, Nail Güreli, Orhan Erinç, Turgay Olcayto, Niyazi Dalyancı, Bedii Faik Akın, Recep Bilginer, Cemil Cahit Cem, Abdi İpekçi, Leyla Emeç Tavşanoğlu, Ahmet Özdemir, Reşid Halid Gönç, Münir Süleyman Çapanoğlu, Tarık Buğra, Çetin Altan, Yılmaz Çetiner, Yılmaz Öztürk, Ercümend Ekrem Talu, Peyami Safa, Nizamettin Nazif, Ömer Sami Coşar, Orhan Kemal, Sabiha Sertel, Haldun Taner, İlhan Selçuk, Yaşar Kemal, Hıfzı Topuz, Turgut Fethi, Orhan Duru, Orhan Koloğlu, Altan Öymen, Uğur Mumcu, Ahmet Oktay, Refik Durbaş ve Hasan Pulur.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)muzehaber.com
Tüm hakları Müze Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr